Yulafın Lezzetli Hali; Nestle LİFİTA

Genellikle tam tahıl olarak tüketilen yulaf; lif,vitamin, mineral ve vücudumuz için yararlı birçok bileşeni bir arada içerir. Yulaf, B vitamini ve demir gibi vitamin ve minerallerin kaynağıdır. Ancak birçoğumuz tüm bu güzel yanlarını bildiği halde yulafı tüketmekte zorluk çekmekteyiz. Lezzetsiz, kuru, tatsız, tuzsuz nötr bir tat olduğu için kimi zaman tüketmeyi reddederiz.


Doğal lif kaynağı olan yulafın lezzetli hali ile tanışmaya var mısınız? Karışınızda Nestle LİFİTA! Nestle LİFİTA, ''tam tahıllı yulaf''ın gevreğe dönüşmesi ve ballı tahıl halkaları eklenerek lezzetlendirilmesi ile oluşmuş. Bizlere sadece, süt veya yoğurt ile nefis yulaf deneyimini kaşıklamak kalıyor. Nestle LİFİTA, yulaftan gelen iyilik ve nefis ballı halkalarıyla yeterli ve dengeli beslenmenin lezzetli ve keyifli olmasını sağlar. 


Nestle LİFİTA'nın besin değerleri:

  • Nestle LİFİTA, %85 oranında yulaf içerir.
  • 1 porsiyonunda (40g) günlük lif gereksiniminin %14'ünü karşılar.
  • B vitaminleri, kalsiyum ve demir içeriğiyle vitamin ve mineral alımına katkıda bulunur.
  • 1 porsiyon (40g) Nestle LİFİTA, demir için günlük beslenme önerilerinin%41'ini, kalsiyum için de %27'sini karşılar.
  • Kahvaltıda tercih edebileceğiniz yulaf gevrekleri, süt veya yoğurt ile birlikte tüketildiğinde güne zinde başlangıç için mükemmel bir seçimdir.

Yorumlar

  1. Ben bunu şekerli olduğu için çok sevdim :) bu arada bloğunu takibe aldım bana da bekliyorum sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ballı oluşunu çok sevdim :) Süt veya yoğurt eklemeden de yemesi keyifli oluyor:) Teşekkürler ben de hemen takibe alıyorum, sevgiler...

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.