Loreal Color Riche Matte Ruj (640 - Erotique)

Son yıllarda hangimizin en az bir tane favori mat ruju olmadı ki? Benim mat rujlarla tanıştığımdan beri, parlak bitişli rujlara elim gitmez oldu. Sanırım kendimle daha çok bağdaştırıyorum. Son zamanlardaki favorim ise Loreal Color Riche Erotique!


Loreal Color Riche Matte serisi, argan yağı, E vitamini gibi besleyici içerikler ile dudakları nemlendiriyor ve pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Diğer mat rujlara nazaran, yumuşak bir yapıya sahip. Bu özelliği ile de kolay sürüm sağlıyor ve dudakları kurutmuyor. 
Erotique, kahve alt tona sahip gülkurusu renginde. Hafif göz makyajı ile güzel durduğu gibi, gece makyajında da rahatlıkla kullanılabilecek bir renk. Mat bitişli rujlar genellikle çizgileri belli ederler. Ancak Erotique dudak kusurlarını vurgulamıyor. Likit mat rujlar kadar mat durmadığı gibi, saten bitişli rujları anımsatıyor.


Kalıcılığı orta düzeyde. Gün içinde birşeyler yeyip içtiğim taktirde, silinmeye başlıyor. Son olarak kokulu bir ruj. Eğer ki koku hassasiyetiniz varsa rahatsız olabilirsiniz. Ancak sürdükten bir süre sonra kokusu gidiyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.