Nuxe Huile Prodigieuse - Çok Amaçlı Kuru Yağ

Bugün sizlere, uzun zamandır kullandığım, Nuxe Hulie Pordigieuse çok amaçlı kuru yağdan biraz bahsetmek istiyorum. Nuxe Çok amaçlı Kuru Yağ, yüz ve saçlar da dahil olmak üzere tüm vücutta ve tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak formüle edilmiştir. İçeriğinde %30 oranında değerli bitkiler ve E Vitamini barındıran Huile Prodigieuse kullanarak, saç, vücut ve yüzünüzü tek adımda besleyecek ve yumuşamasını sağlayacaksınız.


Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ İçeriği;

  • Yaz ve kış aylarında, tüm yıl boyunca yüz, vücut ve saç için Nuxe Çok Amaçlı Kuru Yağ uygulayabilirsiniz. Nuxe'un Çok Amaçlı Kuru Yağı içeriğinde 6 değerli bitkisel yağ konsantresi barındırır: Söz konusu yağlar ve E Vitamininin eşsiz kombinasyonu sayesinde cildiniz tarafından kolayca emilir ve kullanımının ardından yağ kalıntısı bırakmaz.
  • Hodan Bitkisi Yağı, Sarı Kantaron Yağı, Tatlı Badem Yağı, Kamelya Bitkisi Yağı, Hazelnut Yağı, Fındık ve Macadamia Yağı
  • İçeriğinde ki bitkisel yağ konsantreleri ve E vitamini ile kadifemsi bir yumuşaklığa ve ipeksi bir cilde kavuşacaksınız. Tek adımda hem yüzünüze, hem tüm vücudunuza ve saçlarınıza inanılmaz bir yumuşaklık ve parlaklık kazandıracaksınız.
  • İçeriğinde Paraben yoktur.
  • Komadojenik değildir.
  • Hiçbir koruyucu madde içermez.
  • İçeriğinde silikon yağ yoktur.
Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ Kullanım Şekli;

Yüz: Elinizle doğrudan ya da günlük NUXE bakım kreminize karıştırarak uygulayın.
Vücut: Tüm vücudunuza Nuxe Huile Prodigieuse sıkın.
Saç: Uçlarını beslemek için elinizle uygulayın, saç fırçanıza sıkarak yayın ya da kuru saçlar için 
maske olarak uygulayın.
* Nuxe Huile Prodigieuse'ü nemlendiricinize, günlük bakım ürününüze, fondöteninize ve makyaj temizleyicinize karıştırarak uygulayabilirsiniz Banyo suyunuza 10 damla kadar Nuxe Huile Prodigieuse damlatarak, etrafa yaydığı aromatik kokunun ve cildinizde bıraktığı doğal nemlenmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.