VICHY Aqualia Thermal Light Nemlendirici

Blogumun bugünkü konuğu Vichy Aqualia Thermal Light nemlendirici. Bendeki 40 ml'lik sample boyu. Ürünü eczacı bir arkadaşım denemem için vermişti. Bende deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim.


Vichy diyor ki;
Cilt bariyerini onarmak için, hassas ciltler yüksek nemlendirmeye ihtiyaç duyar. Aqualia Thermal, 15 yararlı mineralce zengin Vichy Termal Spa Suyu'nun gücünü yenilikçi dolgunlaştırıcı ve nemlendirici maddelerle birleştirir ve 48 saate kadar yoğun nemlendirme sağlar. Ciltteki yumuşaklık ve nemlilik hissini artıran Aquabioryl ile güçlendirilmiş formülü cildin görünümünü değiştirir. Rahatsızlık hissi olmadan nemlenen cilt günlük saldırılara karşı direnç kazanır. Daha yumuşak ve güzel görünür.


VICHY Aqualia Thermal Light nemlendirici Normal/Karma cilt tipleri için uygun. İçeriğinde yağ ve paraben yok. Karma cilde sahibim ve cildimde bir sorun yaratmadı. Cilt tarafından emilimi iyi. Gece uyumadan önce uyguluyorum ve sabah etkisi halen sürdüğü için sabah tekrar kullanmama gerek kalmıyor. Kullanımı ambalajından dolayı çok pratik. Ürün israfı olmuyor.Son olarak çok güzel bir kokuya sahip.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.