Nuxe Baume Prodigieux Levres - Dudak Kremi (03 - Chocolate Irise)


Bugün Nuxe markasının dudak kremini sizlerle paylaşmak istedim. Adı her ne kadar dudak kremi olsa da parlatıcı tarzında bir ürün. Markaya ait 4 farklı renk seçeneği olan bu dudak kreminin bendeki rengi Parlak Çikolata. Çok hoş ve göz alıcı bir ambalaja sahip. 


Ayrıca içeriğindeki Mango yağı, Ayçiçeği, Shea Butter ve Badem Yağı besleyici doğal özlerinin zengin karışımı ile dudaklar derinlemesine beslenir, esneklik ve yumuşaklığını yeniden kazanır. SPF 15 güneş filtreleri ve E Vitamini ikilisi ile dudakları güneşten ve sert hava şartlarının zararlarından korur. Buğday Proteinleri ince çizgilerinizi doldurup dolgunlaştırır ve parıltılı tanecikleriyle dudaklarınıza hafif bir renk verir.


Kokusuna bayıldım. Dudakta durdukça azalan, rahatsız etmeyen mango kokusuna sahip. Sünger aplikatörü sayesinde kullanımı kolay. Uygulandığında dudakta yapış yapış bir his yapmıyor. Özellikle bronz tende çok güzel duruyor. Yaz aylarında elimden hiç düşürmediğim bir ürün oldu. Sizde dudaklarınızı besleyip korurken, aynı zamanda güzel ışıl ışıl bir görüntü veren dudak kremi arayışındaysanız, Nuxe Baume Prodigieux Levres tam da aradığınız ürün. Bu ürüne http://www.dermokozmetik.com/ web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.