Palladio Dreamy Matte Lipcolor - Mat Ruj (Bella Pink)


Daha önce Palladio markasına ait Herbal Tinted Lip Balm'dan burada bahsetmiştim. Şimdi ise Bella Pink isimli mat ruju ile karşınızdayım. Firmanın birçok ürünü mevcut. Fakat ülkemizde sadece ruj ve dudak balmları satışta. Umarım kısa zamanda, tüm ürünlerini kozmetik market raflarında görürüz. Bella pink, alt tonu mor olan soğuk bir pembe. Rengini bir türlü yansıtamasam da daha çok buğday veya beyaz tenlilerin rahatlıkla kullanacağı türden bir renge sahip. Esmerlerde çok fazla sırıtacağını düşünüyorum. Pigmentasyonu oldukça başarılı. Tek seferde rengini dudağa veriyor.


Rujun mat bir yapısı olmasına rağmen, uygularken dudakta kayıyor. Diğer mat rujlar gibi sert bir yapıya sahip değil. Uygulamadan önce nemlendirici uygulamaya dahi gerek kalmıyor. Çünkü içerisindeki Aleo Vera yaprak özü ve Aspir Yağı sayesinde dudakları nemlendiriyor.


Çoğu mat rujlar uygulandığında dudakları kurutur ve çatlak çatlak bir görüntü oluşturur. Palladio Dreamy Matte ise, tüm bunların aksine C ve E vitaminleri ve Hindistan Cevizi özü ile dudakları besliyor. Gün boyunca yeterli oranda kalıcılık sağlıyor. Tabi ki çok fazla yeyip içmediğim sürece. Rengi itibari ile daha çok yaz aylarında elimin gittiği bir ruj. Ancak birkaç rengi var ki her an kullanıma uygun renkleri ile aklımda kalmadı değiller.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.