Madam10.com ve Hediyeleri

Bugün sizlere madam10.com web sitesinden bahsetmek istiyorum. Madam10.com Sine İtriyat A.Ş tarafından Antalya/Manavgat'da oluşturulmuş, kozmetik, dermo kozmetik, itriyat ve medikal ürünlerinde  hizmet veren bir web sitesi. 


Madam10.com'da ağız bakım, anne ve bebek, besin takviyeleri, cilt bakım, dermo kozmetik, el - ayak ve tırnak bakımı, güneş ürünleri, kişisel bakım, makyaj, medikal ürünler, saç bakımı, sağlık ürünleri, vitamin ve sporcu ürünleri, vücut bakım kategorilerinde bulunan ürünleri çok uygun fiyatlara satışa sunmuşlar. Ayrıca kampanya zamanında denk geldiğimizde çok daha makul fiyatlara ürünlere ulaşmış oluyoruz.


Sitede satışa sunulmuş ürünler  %100 orjinal ve sertifikalı. Siteden, kredi kartı ile alışveriş yapabileceğiniz gibi, 30 TL ve üzeri alışverişlerinizde, 6.90 TL ücret farkı ile kapıda ödeme seçeneğini de kullanabilirsiniz. Ürünleriniz, ister Aras isterseniz de Sürat Kargo ile kapınıza kadar geliyor. 0-5 desi arası ağırlığa sahip ürünlerinize sadece 5.90 TL kargo ücreti ödüyorsunuz. 150 TL ve üzeri alışverişlerde her yere ücretsiz kargosu da mevcut. 


15:30'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilmekte. Madam10.com müşteri memnuniyeti için tüm olanakları gördüğünüz gibi bizlere sunmuş. Aldığınız ürünlerden memnun olmadığınız taktirde site şartlarına uyarak iade edebilir veya değişim yapabilirsiniz. Ayrıca merak ettiklerinizi Canlı Destek alarak site yöneticilerine sorabilirsiniz.


Site sahibi Fırat Bey ile Pazartesi günü iletişime geçtik ve hızlı bir şekilde ürünlerim bugün tarafıma ulaştırıldı. Ürünler, oldukça korunaklı bir şekilde tek tek paketlenmiş. Herhangi bir hasar görmesi söz konusu bile değil. Paket içerisinden merak ettiğim ve daha önce deneyip de memnun kaldığım bir çok ürün çıktı. Tabi ki ürünleri deneyip etkilerini görünce tek tek bloga yazacağım. Kim bilir belki de madam10.com web sitesini uzunca bir süre benden duyabilirsiniz :) Takipte kalın, sürprizlerim olabilir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.