Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Peeling Gel

Neutrogena markasının Visible Clear serisine ait, misket limonu ve mandalinalı, Clear Pore & Shine isimli peeling jel bugünkü blog konuğum. Peeling jel, misler gibi ferah bir kokuya sahip. İçeriğindeki mikro tanecikler ve salisilik asit sayesinde gözenekleri derinlemesine temizliyor ve sıkılaşmasını sağlıyor. ciltteki fazla sebumu azaltmayı ve sağlıklı bir parlaklık kazandırmayı vaad ediyor.


Ürün kremsi bir yapıya sahip ve yeşil renkli tanecikler içeriyor. Mikro tanecikler içerdiği söylenmiş ancak tanecikler çok da küçük değil. Taneciklerin sert bir yapısı olmasına rağmen uygulama sırasında cilt üzerinde herhangi bir tahrişe sebep olmuyor.


 Peeling jeli iki günde bir masaj yaparak uyguluyor. Yağlı/Karma bir cilde sahip olduğum için, T bölgemde aşırı parlama oluyor. Peeling bu parlamayı azalttı diyebilirim. Uygulandıktan sonra hafif bir gerilme oluyor. Ancak kısa süre sonra geçiyor ve geriye yumuşak bir cilt bırakıyor. Vaad ettiği gibi cildi ölü derilerden arındırıyor ve sağlıklı bir parlaklık sağlıyor. Duruladıktan sonra kuru cilt üzerine Neutrogena Visible Clear siyah nokta temizleyici tonik kullanıyorum (yazısı burada) ve yağsız bir nemlendirici uygulayarak cilt bakımı rutinimi sonlandırıyorum. Sizler Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Peeling Gel'i daha önce deneyip de memnun kaldınız mı? Yorumlarınızı bekliyorum...

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.