Scholl Velvet Smooth Express Pedi - Elektronik Ayak Törpüsü (Elmas Taneleri ile)


İlk kullandığım günden bu yana çok sevdiğim ürün olan Scholl Velvet Smooth Express Pedi bugünkü blog konumuz. Ürünün pembe ve mavi olmak üzere iki rengi mevcut. Elmas taneleri ile geliştirilmiş başlıkları, sert derileri dahi anında yumuşatmayı sağlıyor.


Silindir başlık, Eject düğmesine basılarak kolayca takılıp çıkarılabiliyor. Ayak derinizin sertliğine göre, Çok-Orta veya Az Sert deriler için satışa sunulan yedek başlıklardan alıp kullanabilirsiniz. Ürün 4 adet kalem pil ile çalışıyor. Cihaz ortasındaki gümüş renkli halka sola çevrilerek açılıyor. Silindir başlık sadece sertleşmiş derinin üzerinde yavaş hareketlerle uygulanmalı. Cihaz çok bastırıldığında, otomatik olarak kendiliğinden duruyor. Ki bu da cihazın güvenlikli olduğunu gösteriyor. Elektronik ayak törpüsü, kesinlikle ıslak cilde uygulanmamalı. Bu cihazın silindir başlığının ömrünü kısaltır.


Cihaz su geçirmez olmadığından, su altında yıkamanızı tavsiye etmiyorum. Bunun yerine silindir başlıkları yerinden çıkartıp yıkayıp, kurutmanızı öneririm. Silindir başlıkların etkisinin azladığını düşündüğünüzde Scholl Velvet Smooth Micralumine silindir başlıklarla değiştirebilirsiniz. 


Elektronik ayak törpüsü, gerçekten tüm sertleşmiş deriyi anında yumuşatıyor ve zamanla kullanmaya devam ettikçe yok ediyor. Ben ürünü kullandıktan sonra ayaklarımdan, kalan ölü deri parçalarını arındırıp krem uygulayarak ayak bakımını sonlandırıyorum. Ayak bakımında şu anda kullandığım ürünler Foot Doctor Topuk Çatlak Giderici Krem ve Krauterhof Fusscreme Ayak Bakım Kremi. Son haftalardır ayak bakım üçlüm bu şekilde. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.