Artemis Natural Yeni Ay - İkizler Burcu Kadınına Özel El ve Vücut Kremi

Daha önce burçlara özel yarı değerli taşlar vb. olduğunu duymuştum ancak burca özel el ve vücut kremi olduğunu duymamıştım. Artemiz Natural Yeni Ay sayesinde böyle bir ürünle tanışmış oldum. Firma benimle iletişime geçtiğinde, hemen burcumu ve yükselenimi sordu ve şimdi sizlere anlatacağım bu ürünü hemen gönderdi.


Öncelikle firma İkizler burcundan şu şekilde bahsetmiş;

Merhaba meraklı akıl,
Merkür’ün cingözlerinden birisi de sensin. Diğeri Başak, onunla iyi anlaşır, gevezelik edersin ama asıl senin gibi açık fikirli, yeni şeylerin peşinden giden bir Kova olur aklını çelen. Ya da dünsüz, yarınsız bir Koç, senin öğrenme, tecrübe etme açlığına birebir gelir. Yani kısaca sende her yol var aslında ama işte dualite dünyası naaparsın, illa ikilik olacak ve bir teker patlayacak. Hele de hızlı gidiyorsa, o araba o taklayı mutlaka atacak… Demem o ki sevgili İkizler bazen durup biraz nefes alman, aldığın nefesin kokusunu hissetmen gerekir. Yani biraz yavaşlamak, akılla gidilemeyen yerleri görebilmek için bazı manzaralara kalple bakmak gerekir. Zaten bunu yaptığın an herkesin peşinde koştuğu huzur ve asıl bilgelik senin olacak…


Evet İkizler burcunun özelliklerini fazlasıyla taşırım. Burcuma özel gönderilen krem ise tamamen benim hoşlandığım kokuları içeriyor. Uyguladığımda kokusu tenimde uzun süre kalıyor. Nemlendirmesi gayet başarılı. Kolayca dağılıyor ve uzun süre koruma sağlıyor. Üst notaları portakal, mandalina, bergamot gibi ferah kokulardan, Orta notaları mimoza, ylang ylang, yasemin gibi çiçek kokularından, Temel notaları vanilya ve misk gibi tatlı kokulardan oluşuyor. Ayrıca içerisinde birçok bitkisel yağ bulunuyor.

İkizler burcu kremi yağları;
  • Hindistan cevizi yağı: Doğal olarak yetiştiği bölgelerde yerli halk tarafından güneşten korunmak için kullanılır. Kırışıklıkları geciktirmek için en etkili doğal yağlar arasında gösterilmektedir.
  • Kabak çekirdeği yağı: E vitamini, selenyum, çinko, magnezyum mineralleri bakımından zengindir. Cildi düzgünleştirir, yumuşatır ve yaşlanmasını yavaşlatır. Göz çevresine sürüldüğünde yaşlanma etkilerini azaltmaktadır.
  • Üzüm çekirdeği yağı: Stres, güneş ışınları, sigara, alkol, çevre kirliliği ile alınan zararlı maddeleri yok etme özelliği bilinmektedir. Bu da güçlü bir antioksidan olduğunu ispatlamaktadır. Cilt kırışıklıklarını düzelterek ve cilt sarkmasını engelleyerek yaşlanma etkilerini geciktirmektedir.
  • Kayısı çekirdeği yağı: Cildi sıkılaştırarak ciltteki kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur. Akneleri temizlemekte kullanılabilir, cilde canlılık verir.
  • Jojoba yağı: Göz makyajı da olmak üzere yüzdeki makyajı kolaylıkla ve nazikçe temizler. Kuru cildi nemlendirirken, yağlı ciltteki yağı dengeler. Cilde esneklik kazandırarak karın ve bacaktaki çatlakları önler. Güneşlenme sonrasında kullanılabilir. Ciltteki yanmayı ve dökülmeyi hafifletir. Cildi yumuşatır. Çizgileri ve kırışıklıkları azaltmak için kullanılır.
  • Gliserin: Doğal sabun yapımı sırasında yan ürün olarak elde edilen bir çeşit doğal bitkisel mumdur. Elma kabuğunun dış katmanını tırnağınızla kazıdığınızda toplanan şey gliserindir. Havadaki nemi çekebilecek kadar güçlü nem tutma özelliği vardır. Cildin üst katmanının doğal bir bileşenidir. Koruyucu bir katman oluşturur.
  • Aloe vera özü: Orta Amerika ve Kuzey Afrika çöllerine özgü bir bitkidir. Yetmişten fazla besleyici vitamin-mineral-enzim içerir. Birçok faydalı özelliği dolayısıyla harika bitki olarak da bilinir. Güneş yanıkları, yaralar, cilt lekeleri için kullanılır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.