Krauterhof Anti Cellulite Gel - Selülit Karşıtı Jel

Yaz aylarında kullanmaya başladığım ve her seferinde "Yandıııımmmmm" diye bağırmalarım sonucunda kış aylarında kullanmamın daha iyi olacağına karar verdiğim Krauterhof selülit karşıtı jel hakkında yorum yapmamın zamanı geldi diye düşünüyorum. Malumunuz hepimizin sorunu selülit ve o portakal kabuğu görüntüsü. Bu zayıf yada şişman olsun çoğu kadının başındaki sorun. Selülitlerin görünümünü hafifletmek için öncelikle beslenme şeklimize önem göstermeliyiz. Daha sonra selülit karşıtı ürünlerden destek almalıyız.


Krauterhof selülit karşıtı jel, içeriğindeki Kafein, Carnitin, Nane yağı ,Biberiye ve Panthenol ile 4 haftada selülitleri hafifletip, portakal kabuğu görünümünü yok etmeyi hedefliyor. Ferah bir kokuya sahip olan ürün ilk uygulandığı anda ferahlık hissi veriyor. Ancak daha sonrasında bu ferahlık yerini acıya bırakıyor. Çünkü ürün cildi ısıtarak selülitlerden kurtulmamızı sağlıyor. Bu yanma, sızı ciltte 20-30 dk kadar sürüyor. Tabi yaz aylarında bu zaman daha da uzuyor.
Ürünü yaz aylarında kullanmaya başladığımdan, sıcak havanın da etkisiyle ürün daha da ısındı ve cildimde batma, yanma meydana geldi. Acıyı kemiklerime kadar hissettim diyebilirim. Yıkamama, arındırmama rağmen bu etki devam etti. Ancak kış aylarında tekrar denediğimde ilk yaşadığımda ki gibi bir etki yapmadı. Cildimdeki acı, yanma daha az oldu. Buna rağmen ciltte herhangi bir tahriş, alerji yaratmıyor.


Selülit jelini, akşamları cildimdeki sorunlu bölgelere masaj yaparak uyguladım. Ürün yağlı bir yapıya sahip olmadığından, cilt tarafından kısa sürede emiliyor. 1 ay sonunda selülitlerimde gözle görünür azalma sağladı. Cildimde toparlanma ve cilt renginde eşitlenme oldu. Kısacası üründen memnun kaldım. Bitmesine az kaldı ve yaz gelene kadar tekrar alıp devam etmeyi düşünüyorum.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.