YoungBlood Fondöten Serisi

YoungBlood Fondöten
Mineral makyajda yeni bir boyut getiren Youngblood,  protein ve farklı vitamin desteğine sahip ürünlerle sağlığı ve güzelliği aynı noktada birleştirir. Ürün içeriklerinde topraktaki pigmentler bulunan  Youngblood ürünleri petroluyum boyalarla farklı kimyasallardan üretilen kozmetiklere göre çok daha sağlıklıdır. Ek olarak ürünlerde yer alan  güneş koruyucu filtre titanyum dioksit özelliği sayesinde sivilce, siyah nokta ve lekelere karşı iyileştirici bir özelliğe sahiptir. Yağlanma ve parlama dengeleyici pirinç özü ile yoğun ışık altında bile aşırı parlak görünümden kurtulursunuz. Cilt yağıyla temas ettiğinde aktif hale gelen yağ asitleriyle birlikte bütün gün canlı bir görünüm elde edersiniz.  
Youngblood Fondöten Serisi
Youngblood Fondöten serisi ciltte istenmeyen bölgelerin kapatılması ve daha kusursuz bir görünüm elde edebilmeniz için cilt sağlığını koruyan kapatıcı ürünlerine sahiptir. Cildin ışıltısını artırmak amacıyla tasarlanan içeriği sayesinde makyajınızı sağlıkla buluşturmanın avantajını hissedersiniz. İstediğiniz özellikteki fondöten seçimde size doyurucu yanıtlar veren Youngblood, hem elle hem de fırçayla kullanılabilir yapısıyla ve köpük, sıvı, stick, toz krem ve krem seçeneklerini size sunar.
Youngblood Fondöten Çeşitleri Özellikleri
Profesyonel makyajdada tercih edilen Youngblood Fondöten serisi içinde yer alan ürünler fondötenden beklenen tüm özel istekleri size maksimum etkiyle verir. Bir yandan renk eşitliğini sağlarken, diğer yandan da kırmızı lekeleri gizlemekte profesyoneldir. Yağdan dolayı oluşan parlamaları engeller ve kusursuz bir görünüm sağlar.


  • Loose Mineral Foundations Toz Mineral Fondötenler:  Formülünde, pirinç nişastası, mika ve canauba gibi özel maddeler barındırır. Cildinizi aydınlık gösterir ve gözeneklerin nefes almasını sağlar.

  • Liquid Mineral Foundation- Likit Mineral /Renkli Nemlendirici Fondöten: Kuru ciltler başta olmak üzere tüm cilt tiplerine uygun şekilde üretilmiş bileşime sahiptir. Sıvı olması nedeniyle fırçayla kullanımı tavsiye edilir. Ürün içeriği deniz mineralleriyle zenginleştirilmiştir. Ciltte yoğun kapatıcı etki gösterir ve satenimsi bir parlaklık görünüm almanızı sağlar. Bu açıdan çok sayıda fondötene göre kat kat ileridedir.


  • Liquid Mineral Foundation - Likit Mineral Fondötenler: Yüz ve boyun bölgesinde imitasyona neden olmaz, topaklanma yapmaz ve alerjik reaksiyona sebebiyet vermez.  Formülündeki nemlendirici karışımıyla birlikte besleyici bir etkiye sahiptir.

  • Compact Mineral Fondötenler:  Satensi görünüm sevmeyen, bunun yerine doğal ve aydınlık cilt isteyenler için üretilmiştir. Toz fondöten benzeri özellikler gösterir ve içeriği oldukça güçlüdür: Bizmut oksiklorit, demir oksit, mika minerali titanyum dioksit barındırır. Talk içermeyen formülüyle cildi kusursuzlaştırıcı etkisi vardır.
Youngblood Ayrıcalığı
YoungBlood kadınların doğal güzelliğini ortaya çıkararak ve onların ne kadar harika varlıklar olduğunu göstermek amacıyla ürünler sunan güçlü bir markadır. Gün içerisinde daima güzel görünmek isteyen ama bunu sağlıklı şekilde yapmak isteyenlerin seçtiği marka doğallığı önemser. Mineral makyaj ürünleri ile büyük bir avantaja sahip YoungBlood, geniş bir kitleye uzun bir süredir hizmet vermektedir.


Youngblood fondöten çeşitleri ve markanın diğer tüm makyaj ürünlerini  Portakalrengi adresinden inceleyebilir ve güvenle sipariş verebilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.