Nestlé® Nesfit® Tam Tahıllı Barlar



Sabahları kahvaltıdan vazgeçme, güne pozitif başla! İşte sana Nestle Nesfit’ten pratik bir kahvaltı alternatifi daha! Nestle  Nesfit barlarla kahvaltın hep yanında! İster nefis çilek tadında, istersen de bitter çikolatanın karşı konulmaz lezzetiyle sabahları sana yolda, ofiste, okulda eşlik edecek. Lezzetini çok seveceğin Nestlé Nesfit Tam Tahıllı Bar, günlük kalsiyum ve demir ihtiyacının %20'sini karşılar. Aynı zamanda Nestle Nesfit Tam Tahıllı Barların her biri günlük lif alımının %6'sını karşılar Üstelik Nestle Nesfit Tam Tahıllı Bitter Çikolatalı Bar 90 kalori, Tam Tahıllı Çilek Bar ise 89 kalori!


Nestle Nesfit Tam Tahıllı Bitter Çikolatalı Bar, yoğun bitter çikolata tadıyla, adeta gönlüme feth etti! Tam tahıllı barın hem içerisinde çikolata parçacıkları var hem de üzerine çikolata gezdirmişler. Tadı tam da olması gerektiği kadar şekerli, ne çok ne de az. Üstelik sadece 90 kalori.


Nestle Nesfit Tam Tahıllı Bitter Çilekli Bar, çilek severlerin seveceği türden bir ürün. 89 kaloriye sahip olan bu barın içerisinde kurutulmuş çilek parçaları bulunuyor. Çilekli barı sevdim ancak benim vazgeçilmezim bitter çikolatalı olanı oldu :) Besleyici ara öğünler için lezzetli alternatiflerden biri olan Nesfit Bar, çantaların ve ofis çekmecelerinin vazgeçilmezi olmaya aday. Nesfit Bar, spor öncesi ve sonrası enerji ihtiyacına katkıda bulunmada yoğun bir günde hareket halindeyken besleyici bir atıştırmalıkla yola devam etmek, öğün aralarında açlığı bastırmak için son derece uygun.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.