Piz Buin Wet Skin Transparent Sun Spray - Transparan Islak Cilde Uygulanabilen Güneş Spreyi

Yaz başından itibaren kullandığım Piz Buin transparan, ıslak cilde uygulanabilen güneş spreyinden biraz bahsetmek istiyorum. Piz Buin transparan, ıslak cilde uygulanabilen güneş spreyinin SPF 15 ve SPF 30 olmak üzere iki çeşidi mevcut. Bendeki SPF 15. Ürün doğrudan ıslak ve kuru cilde uygulanabiliyor. Kullanmadan önce kurulanmaya gerek kalmıyor. 


SPF 15 ile UVA/UVB güneş filtresi sistemleri, UVA ışınlarının ciddi etkilerine karşı korumanın yanı sıra, cildinizi güneşe ve güneşin uzun vadeli zararlarına karşı korumaya yardımcı olurken aynı zamanda sağlıklı bronzlaşmayı da sağlıyor. Denizden, havuzdan çıkar çıkmaz ıslak cilde uyguladığınızda Cilt yüzeyindeki su ile karışmadan, cilt tarafından daha rahat emiliyor ve koruma sağlıyor. İçeriğindeki UV filtreleri, yağ ve alkol arasındaki “altın oran” sayesinde formül ve su damlacıkları arasında bir seperasyon oluşturuyor. Ayrıca polyester, reçine ve silikon karışımı ıslak ciltte soyulmayı önlüyor ve uygulamayı kolaylaştırıyor. İçeriğindeki E Vitamini ile cilt hücrelerine zarar vererek erken yaşlanmaya neden olan serbest radikallere karşı korunmaya yardımcı oluyor.


Sprey başlığı sayesinde kolay kullanım sağlıyor. Cilt tarafından çabuk ve kolay emiliyor. Böylece deniz kenarında güneşlenirken, kumların cilde yapışmasını engelliyor. Güneşe çıkmadan önce bol miktarda uygulandığında koruma oranı önemli oranda artıyor. Ne kadar çok uygulanırsa o kadar çok etkisi oluyor. Terledikten, Yüzdükten ve kurulandıktan sonra sıklıkla yenilemek gerekiyor. 
Piz Buin transparan, ıslak cilde uygulanabilen güneş spreyi, içeriğinde alkol bulunduğu için yanıcı bir sprey. Bu nedenle yüksek ısıdan, sıcak yüzeylerden, kıvılcımlardan, alevlerden ve diğer yanıcı maddelerden ve sigaradan uzak tutulmalı. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza edilmeli.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.