Flormar Allk Fırçası

Haftalardır özel nedenlerden dolayı bir türlü post yazamıyorum. Sürekli dışarıda oluyorum ve eve geldiğimde ise çok yorgun olduğum için vakit bulamıyordum. Nihayet bugün sizlere Madam10.com'un gönderdiği ürünler arasında bulunan, Flormar'ın allık fırçasından bahsedeceğim.


Flormar allık fırçasının kılları fazla büyük açılı olmamasına rağmen tok bir yapıda. Bu nedenle bronzer kullanımına da uygun bir fırça. Fırçanın kılları sentetik yapılı ve yumuşacık. Fırça sapı ergonomik yapıda ve uygulama sırasında eli yormuyor. Allığı homojen bir şekilde dağıtıyor. Kullanım sonrasında yıkadığımda, kıllarında dökülme veya boya verme gibi sorunlar yaratmadı.


Daha önce Real Techniques allık fırçasından burada ve Essence allık fırçasından ise burada bahsetmiştim. RT fırça kılları daha büyük yapılı ve pofuduk. Daha geniş bir uygulama alanı yaratıyor. Flormar allık fırçası kıllarının genişliği bakımından biraz daha Essence allık fırçasına benziyor. Lakin yapıları farklı. Essence fırça, kesik, açılı bir uca ve Flormar fırça kıllarından biraz daha sert fırça kıllarına sahip.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.