Cosmed Hand Care Cream - El Bakım Kremi (Soft)

Uzun süredir kullanıp memnun kaldığım Cosmed markasının el bakım kreminden sizlere bahsetmek istiyorum. İçeriğinde Aloe Vera, Baobab Yağı, D- Panthenol (Pro- Vitamin B5), Shea Yağı bulunan el kremi nemlendirmekte oldukça başarılı.


Cosmed el bakım kremi, zengin bitkisel bileşimi ile ellerin ihtiyacı olan çok yönlü bir bakım sağlar. Cildi dış etkenlere karşı korur, cilt tahrişini önler ve cildi sakinleştirir. Cildin yenilenmesine ve yumuşak doku oluşumuna yardımcı olur. Bitkisel yağlar ve vitaminler ile zenginleştirilmiş formül, cildin nem kapasitesini arttırır ve ultraviyole kaynaklı serbest radikallerin cilt üzerindeki yıpratıcı etkilerine karşı korumaya destek sağlar.


Oldukça yoğun olan kıvamı ile saatlerce nemini koruyup, gün boyu ellerin yumuşacık olmasını sağlıyor. Kokusu hafif ve hoş. Kokuya karşı alerjisi olanların dahi rahatlıkla kullanabileceği bir ürün. Günlük, gece yatmadan önce, manikür sonrasında ve her ihtiyaç duyulduğunda kullanıma uygun olan ürün, cilt tarafından hızlı emilen yapısı ile ciltte yağlı bir his bırakmıyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.