Essence Long Lasting Lipstick - Uzun Süre Dayanıklı Ruj (Oh So Matt! - 15)

Uzun süre önce aldığım Essence markasına ait uzun süre kalıcı olan rujlarından 15 numaralı Oh So Matt! bugünkü blog konumuz. Essence ürünlerinin çoğunu beğenerek kullanıyorum. Marka müşterilerine, hem kaliteli hemde uygun fiyatlı ürünler sunuyor. Siyah, sade ama şık bir ambalaja sahip. Ortasında rujun hangi renge sahip olduğunu gösteren ince bir çizgi bulunuyor. Essence markasının ambalajlarını çok beğendiğimi de es geçmeyeyim😊


Oh So Matt' da severek kullandığım Essence ürünlerinden biri. Çok açık bir nude renge sahip olan ruj, ağır göz makyajı yaptığımda daha çok kullandığım rujlar arasında. Dudağı kurutmayan yumuşak bir yapıya sahip. Tek katta örtücülük sağlıyor. 


Ruj rengi itibari ile, açık ten rengine sahip olanların cildine daha çok uyum sağlayacağını düşünüyorum. Ürünün bana göre tek eksi yanı, uzun süre kalıcı olmayı vaad etmesine rağmen kısa süre sonra kalıcılığını kaybetmesi ve bir süre sonra dudak çizgilerine doluyor olması.

Ancak eksi yönleri, bu ruju sevmeme engel değil. Rujdan önce dudağıma nemlendirici uygulayıp, rujdan sonra pudra ile sabitlediğimde bu sorunları gidermiş oluyorum.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.