Alix Avien Smoky Göz Kalemi (Kahve)

Bu seferde kullanıp da memnun kalmadığım bir ürünle sizlerleyim. Alix Avien Smoky göz kalemi, kahve rengi göz kalemi arayışlarım sayesinde alıp hüsrana uğradığım bir ürün oldu. Ürüne dair sevdiğim tek özellik maalesef ki ambalajındaki rengi. Geriye tutulur hiç bir yanı yok. 


Smoky göz kalemi, adından da anlaşılacağı gibi dumanlı göz makyajı uygulamak için üretilmiş bir ürün. Arkasındaki küçük aplikatörü sayesinde kalemi uyguladıktan sonra dağıtarak dumanlı bir görünüm elde ediyorsunuz. Ürün oldukça pignemtli bir yapıda. 


Evet pigmentli olması çok güzel ama dağıtırken homojen dağılmıyor. Hatta öyle ki parça parça dökülmeler yapıyor. Ne zaman bu kalemi uygulasam, gün içinde dökülüp gözümün içine giriyor ve batma, yanma yapıyor. Ürün oldukça yumuşak bir yapıya sahip. Her kullanımda ucunu açmak gerekiyor. Uygulama sırasında ucu anında bitiyor.


Lafa başlarken sevdiğim tek yanının ambalajındaki rengi olduğunu söylemiştim. Çünkü uyguladıktan sonra farklı bir renk ortaya çıkıyor. Yani kalemin üzerindeki renk ile sonradan ortaya çıkan renk aynı değil. Uyguladıktan sonra bildiğiniz siyah gibi duruyor. Oysa ben ambalaj rengine aldanıp almıştım. Uzun lafın kısası Smoky göz kalemi, elle tutulur hiç bir yanı olmayan bir ürün.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.