Portakalrengi.com'dan gelen Hediyeler

Sizlere yepyeni bir dermo kozmetik sitesi Portakalrengi.com ' dan bahsetmek istiyorum. Haftaiçi bu siteden daha önce denemediğim ve merak ettiğim iki ürün hediye edildi. Lierac Dioptigel Eye Contour Gözaltı Şişliklerine Karşı Jel ve Annagaspi Phytocenta Camellia Superblock Whitening Blemish Balm SPF 39 - Leke Açıcı BB kremi gönderildikleri günden itibaren kullanıyorum. Etkilerini cildimde gördükten sonra buradan sizlerle paylaşacağım.


Portakalrengi.com, kuruluşu çok yeni olan bu dermo kozmetik web sitesi Ankara merkezli olup "Güzelliğin güvenle buluşma noktası" sloganı ile yola çıkmıştır. Ağız ve diş bakımı, güneş koruyucular, makyaj, medikal ürünler, saç bakımı, vücut bakımı ve yüz bakımı olmak üzere 7 ana kategori ve 72 alt kategoride hizmet sunmaktadır.


Lierac, DDF, Avéne, Babe, Coppertone, Nuxe, Perricone MD, Youngblood, Murad, Sebamed, Bioderma, Davines  gibi bir çok tanıdığımız marka dışında Peter Thomas, Flavo, Stop Grey, YoungBlood, Benev, Heliocare, Synchroline, Sivaderm, Nurse Harveys gibi markaların ürünlerini de satışa sunmuşlardır. Her ürünün ne işe yaradığı, nasıl kullanılması gerektiği ürünün altındaki ürün özellikleri bölümünde detaylı olarak açıklanmıştır.

Siteden havale/Eft, kredi kartı, Paypal ve kapıda ödeme seçeneklerinden istediğiniz herhangi biri ile alışveriş yapılmaktadır. Ben özellikle kredi kartı kullanmadığım için kapıda ödeme seçeneğinin de olmasını çok sevdim. Bu seçenek sayesinde bana göre sitenin güvenilirliği bir tık daha artıyor. Ayrıca MNG,Sürat ve Yurtiçi Kargo olmak üzere üç ayrı kargo firması ile ürün gönderimi yapılmaktadır. Sitede kampanyalı ürünlerin yanı sıra, indirimli ve kargo bedava ürünlere de erişmeniz mümkün. Bu dermo kozmetik sitesinin bir güzel yanı da Portakal blog altında güzellik ipuçları, bakım adına aklınıza gelebilecek her konu da paylaşımların yapılmış olması.

Portakalrengi.com hakkında daha detayı bilgi almak isterseniz 444 1 401 / 0312 418 00 45 telefon numaralarından iletişim sağlayabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.