MARA Dance Of Colors 2'li Set Twist

Herkese merhaba!

Mara Kozmetik Dance Of Colors Serisi'nin 2'li setlerinden  daha önce Mambo, Samba ve Rumba 'yı paylaşmıştım. Yorumlarımı okumak isterseniz, ilgili oje adına tıklayarak sayfalarına gidebilirsiniz. Bu kez serideki tabiri caizse tam bir deniz kızı ojei olan Twist ile sizlerleyim.



Twist; mavi, metalik, duo chrome yapıda oje ve yanardöner uzun ve minik yuvarlak simli ojeden oluşan bir set. Her iki ojenin de ışığa göre yansımaları değişiyor. 007 nolu oje tek katta kapatıcı. Ancak ben pürüzsüz görünmesi için 2 kat uyguluyorum. 008 nolu oje ise uyguladıkça simlerinin yoğunluğu artan bir yapıda. Her ikisi de parlak bitişli, kalıcı ve kısa sürede kuruyorlar. Kalıcılığını ve parlaklığını daha da arttırmak isterseniz üzerinden top coat uygulayabilirsiniz.




Bu set yazın sürekli tırnaklarımdaydı. Renklerin yansımaları, parlaklığı aşırı güzel ve tam yazlık bir oje seti. Serideki ikinci favorim olur kendileri. Üçüncü favorim bir sonraki yazımda sizlerle olacak. Bu arada laf aramızda, gün içinde modunuzu yükseltmek, iyi hissetmek isterseniz, Dance Of Colors Serisi'nden destek alabilirisiniz. Denenip onaylanmıştır:)

Sevgiler :)(:

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.