BABE Laboratorios Ampuller

Herkese merhaba!
Cilt bakımınıza önem veriyor ve bakım rutininizde serum ampuller kullanıyorsanız, bu yazım tam da size göre. Babe Laboratorios ' ın yoğun içerikli ampullerinin, sıkılık, parlaklık ve onarmayı hedefleyen üç ayrı çeşidi bulunuyor. 10'lu ve 2'li olmak üzere iki ayrı ambalajda satışa sunulmuşlar. 


Proteoglycan F+F Ampulleri: cilde esneklik, sıkılık ve nem kazandırarak pürüzsüz ve gençleşmiş bir cildi destekliyor. Proteoglikanlar, hyaluronik asit ve kolajen üretimini kolaylaştırarak nemlendirici ve yapılandırıcı bir etki sağlıyor. Aktif bileşen Argireline, anında görünür bir botoks etkisi sağlıyor.

Bicalm+ Ampulleri: cildi rahatlatmaya, yatıştırmaya ve onarmaya yardımcı oluyor. Cildin doğal dengesine kısa sürede dönmesini sağlıyor. Atopik, tahriş olmuş, güneşe maruz kalmış, gül hastalığı, kılcal damar görünümü ( telenjiektaziler ), sivilceye benzeyen ancak komedon olmayan, minik kırmızı lekeler ve küçük püstüller ( eritroz) gibi cilt sorunlarınız varsa anında etki gösteriyor. Etken maddesiolan yulaf, kaşıntının yanı sıra iltihap ve kızarıklığı yatıştırmaya, hafifletmeye yardımcı oluyor.

Vitamin C+ Ampulleri: daha genç bir görünüm için parlaklık, pürüzsüzlük ve daha dengeli bir cilt tonu sağlıyor. İçeriğindeki % 10 stabil C Vitamini özleri, ciltte antioksidan, sıkılaştırıcı ve hafifletici bir etki gösteriyor. Meyankökü özü, lekeleri azaltmaya ve cildi aydınlatmaya yardımcı olup, bunun yanında anti-enflamatuar ve yatıştırıcı bir etki sağlıyor.


Ampullerin kullanım şekli: sabah ve akşam temizlenmiş cilde, günde 2 kez uygulanıyor. Uyguladıktan sonra masaj yaparak cilt tarafından iyice emilmesi sağlanıyor. Her bir ampul günlük kullanıma uygun. Uygulandığı andan itibaren 24 saat  boyunca etkisini sürdürüyor. Serum ampuller kısa süre içerisinde emiliyor ve hafif bir dokuya sahipler. Ampul açıldıktan sonra en geç 48 saat içerisinde tüketilmesi gerekiyor. Ampullerin üç çeşidi de hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tiplerinin  kullanımına uygundur. İhtiyacanıza uygun ampulu deneyip kısa sürede etkisini görebilirsiniz.

Sevgiler :)(:

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.