MARA Dance Of Colors 2'li Set Swing

 Herkese merhaba!

Mara Kozmetik Dance Of Colors setlerini, blog izlenimlerimden  görüyorum ki sizler de çok sevmişsiniz. Öncelikle yazlarımı okuyup, aynı zamanda o güzel yorumlarınızla destek verdiğiniz için her birinize çok teşekkür ederim. Bu yazımda ise 2'li setlerden Swing 'den bahsetmek istiyorum.




Swing; turuncu, metalik oje ve pembe, turuncu, bakır ve yanardöner simli ojeden oluşan bir set. 011 nolu oje tek katta kapatıcı. Pürüzsüz görünmesi için 2 kat uygulayabilirsiniz. 012 nolu oje ise uyguladıkça simlerinin yoğunluğu artan bir yapıda. Her ikisi de parlak bitişli, kalıcı ve kısa sürede kuruyorlar. Kalıcılığını ve parlaklığını daha da arttırmak isterseniz üzerinden top coat uygulayabilirsiniz.



Metalik ve simli oje seviyorsanız Dance Of Colors Serisi tam da size göre. Üstelik serideki setler hem kış hem de yaz aylarında kulanıma uygun renklere sahipler. Swing seriden paylaştığım beşinci set. Diğer setler hakkındaki yorumlarımı ağağıya bıraktığım linklere tıklayarak okuyabilirsiniz. Serideki diğer setler için beklemede kalın.

  • Mambo için buraya tıklayınız.
  • Samba için buraya tıklayınız.
  • Rumba için buraya tıklayınız.
  • Twist için buraya tıklayınız.
  • Bachata için buraya tıklayınız.

Sevgiler :)(:

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.