Mara 3 Renkli Thermo Serisi

Herkese merhaba!

Tırnaklarında ombre görünümünü sevmeyen var mı? En az iki oje ve ombre süngeri ile ombre nail art yapmak size de zaman alıcı geliyor mu? Eğer siz de benim gibi ombre görünüm seviyor ve bu görünüme tek bir oje ile ulaşmak istiyorsanız, bu yazım tam da size göre. Mara Kozmetik 3 Renkli Thermo Serisi ile farklı ojeler ile uğraşmadan, tek oje ile 3 renkli ombre görünümüne kavuşmamızı sağlıyor. Seride Bodrum, Alaçatı, Maldivler, Bahamalar, Capri ve Budva olmak üzere 6 renk bulunuyor.




3 Renkli Thermo Serisi; sıcakta ayrı, ılıkta ayrı, soğukta ayrı renge geçiş yapıyor. Uzun tırnaklara sahipseniz tırnaklarınızda uçtan dibe doğru 3 rengi de görmeniz mümkün.





Renkler, hafif ışıltılı yapıya sahipler. Tek katta yarı örtücü yapıdalar. 2 kat uyguladığınızda tam kapatıcı oluyorlar.




Bodrum, koyu pembeden açık pembeye giden renk geçişlerine sahip. Alaçatı, koyu maviden açık maviye giden renk geçişlerine sahip ve Maldivler koyu yeşilden açık yeşile giden renk geçişlerine sahip.




Bahamalar, liladan açık maviye giden renk geçişlerine sahip. Capri, mordan somona giden renk geçişlerine sahip ve Budva, turuncudan sarıya giden renk geçişlerine sahip.
 



Serideki tüm renkler hem yaz hem de kış aylarında kullanıma uygun. Ben bu tarz ombre ojeleri genelde kış aylarında kullanmayı daha çok seviyorum. Çünkü soğuk havada renk geçişlerini daha çok belli ediyorlar. Yaz aylarında ise kızgın kumlardan serin sulara girdiğinizde renk geçişlerini net bir şekilde görebilirsiniz.




Seri, 11 ml'lik sade ve güzel ambalaja sahip. Üzerindeki etiketten hangi tonlara büründüğünü görebilirsiniz. Serideki renkleri henüz denemediyseniz, kesinlikle tavsiye ederim.

Sevgiler :)(:

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.