Anıları Ölümsüzleştirmenin En Güzel Yolu: FOTOFONİK


En güzel anılarımızı ölümsüzleştirmenin en güzel yolunu buldum desem ne dersiniz ? Fotofonik ile sahip olduğumuz veya Instagram hesabımızda paylaştığımız birbirinden havalı fotoğrafları Retro Polaroidlere, Kare Kartlara,Gofretlere, Posterlere, Rozetlere,Magnetlere ve Yastıklara dönüştürebiliriz. Böylece her baktığımızda o anı tekrar tekrar yaşayabiliriz.


Sahip olmak veya hediye etmek istediğimiz ürünü seçip satın al butonuna bastıktan sonra sistem önce Instagram hesabımıza bağlanmamazı sağlıyor. Instagram hesabımıza bağlandıktan sonra bastırmak istediğimiz fotoğrafları sistemin kolay arayüzü yardımıyla seçebiliyoruz. Fotoğrafları seçip veya bilgisayardan yükleyerek ödeme ekranına yönlendiriliyor ve güvenli bir şekilde ödeme işlemi tamamlandıktan sonra siparişimiz Fotofonik'e ulaşıyor. Siparişi aldıklarından en kısa süre içinde ürünlerimizi ücretsiz kargo ile elimize ulaştırıyorlar. Fotofonik, Retrofonik kartları 3 farklı boyut halinde bizlere sunmuş. Ayrıca altlarına istediğimiz notu yazabilme imkanını da bizlere sunuyor. Böylece üzerinden uzun yıllar geçse dahi, o anımızı hatırlamak çok daha kolay hale geliyor.


Fotoğraf kalitesine gelecek olursak; Fotofonik tüm ürünlerini en yüksek kalite standartlarında, gerçek fotoğraf kağıdına basılarak, İstanbul'da üretiyor. Baskıların kalitesi telefonumuzun ekranındaki fotoğraflarımız kadar parlak ve net. Sisteme yüklediğimiz fotoğraflar ile elimize geçen fotoğraflar arasında hiç bir fark yok.


Fotofonik, diğer benzer firmalara nazaran daha iyi baskı kalitesinde fotoğraflar üreterek biz tüketicileri memnun etmeyi hedefliyorlar. Ürünler siparişi tamamladıktan hemen sonra kişiye özel olarak üretilmeye başlıyor. Üstelik herhangi bir sorunla karşılaşırsak Fotofonik ailesi hello@fotofonik.com e-posta hesabından bizlere destek sağlıyorlar.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.