Lytess


Ah şu güzellik takıntımız. Herkes fabrikadan çıkmış gibi kusursuz derece güzel olmak istiyor. Özellikle kilo konusu oldukça büyük bir handikap. Günümüzde insanlar kalori hesabı yaparak yaşıyor ve mutlaka fit olmak istiyor ama işte bu her zaman mümkün olamıyor.
Kimi insanlar tabiri caiz ise su bile içse yarıyor. Kimi insanlar doğumdan sonra aldığı kiloları atamıyor ki kimi zaman bu durum karşısında uygulanan diyetlerin de ya da yapılan sporun da faydası olmuyor.
Ama durum o kadar da kötü değil ve teknolojinin nimetleri tam da bu noktada devreye giriyor ve teknolojinin kozmetikle bir araya gelmesiyle ortaya harika bir ürün çıkıyor. Adı Lytess.
Bu konu ile ilgilenenler hiç şüphe yok ki biliyordur ama bilmeyen ya da sadece adını duyanlar için en basit olarak Lytessin akıllı tekstil ürünü olduğunu ve kozmetik ile ileri dokuma teknolojisinin birleştiği söylenebilir. O bir dermotekstil kısaca.

Gelelim ürünümüze:
1.İçeriği: Mikro kapsüller ( 1 cm2 alanda 2 milyon mikrokapsül), polimer kaplama ve özel bağlantı noktaları
2.Etkisi: Kişinin hareketi esnasında tamamen termal bir etki yaratır ve sistem şu şekilde çalışır: Mikro kapsüller özel bağlantı noktalarıyla kumaşa bağlanır ve içeriğinde aktif bileşenler olan bu kapsüller kişi hareket halindeyken patlar ve bu da kişinin kolayca zayıflamasına katkı sunar.
Şimdi bu ürün grubunda hangi ürünler olduğuna da bakmak gerekirse ürün gamında oldukça göz alıcı, kilolu olmasanız bile kullanabileceğiniz ürünler var.

İşte o ürünlerden bazıları:
1. Lytess Slim&Sleep Kapri S/M: Small ve Medium boyları bulunan bu ürün geçer siz uyurken zayıflamanızı sağlayan çok özel bir kapridir. Yatmadan önce giymeniz yeterli. Günde 8 saat giyilmesi öneriliyor.
2. Lytess Slim&Sleep Kapri L/XL: Aynı ürünün daha kilolu bayanlar için özel üretilen kaprisi.
3. Lytess Slimming Tights Çorap: Ona kısaca akıllı çok şık bir külotlu çorap diyebiliriz.
4. Lytess Slimming  Bioseramic Şort : S/M ve L/XL olarak üretilen bu ürünler 18 günlük kullanım sonucunda kesin etki yaratan olağanüstü şortlar.
5. Lytess Slimming  Bioseramic Kapri: Aynı ürünün şort değil, kapri biçiminde olan ürünü.
6. Lytess Slimming  Bioseramic Legging  Uzun Tayt: Gündelik yaşam için ideal olan, işe giderken bile rahatlıkla kullanılabilecek çok özel bir tayt.
7. Lytess 10 Günde İnceltici Kapri Tayt: Sadece 44 ile 48 bedenler arası için üretilen bu ürün 10 gün içinde sizi fit bir vücuda kavuşturuyor.
8. Lytess 10 Günde İnceltici Fuzo Pantolon Tayt: Aynı ürünün pantolon tayt biçiminde olan formu.
9.  Lytess 10 Günde İnceltici Kısa Tayt: Ürünümün ille de kısa olsun diyorsun işte bu da sizin için.

*Lytess ürünleri işte böylesine özel olan 10 gün ile 18 gün arası günde 8 saat giyilerek sizi incecik hale getiren ürünler. Yıkarken ise mutlaka içindeki yıkama talimatlarına uyulmalı.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.