Bioderma Sebium Foaming Gel

Cilt tipi kişiden kişiye değiştiği gibi sahip olunan cilt tipinin yaşattığı sorunlarda farklılıklar gösterebilmektedir. En sıkıntılı cilt tiplerinden olan yağlı, aşırı yağlı ve kara ciltlerin bakımı da bu sorunları azaltmak ve engellemek için oldukça önemlidir. Yağlı ciltlerin daha geç yaşlanması gibi bir avantajı olsa da oldukça fazla dezavantajı da bulunmaktadır. Yağlı ciltlerde gözlemlenen başlıca sorunlar; cilt yüzeyinde bulunan gözenekler büyük ve görünür olabilmekte, sivilce, akne ve siyah nokta gibi cilt problemlerine daha yatkın olabilmekte, ciltte oluşan aşırı yağ üretiminden kaynaklı olarak parlamalar yaşanabilmektedir. Yağlı cilt problemi genellikle 20’ li yaşlar ve ergenlik dönemlerinde sık rastlanılan ve sonradan hafifleyen bir sorun olsa da sürekli olarak bu problem ile yaşayanlar da az değildir. Yağlı ciltlerin en büyük düşmanlarından olan sivilcelerin oluşumunu azaltmak ve önlemek için cildi aksatmadan temizlemek gerekmektedir. Aşırı yağ üretiminden kaynaklı olarak gözeneklerin tıkanması sivilce oluşumunun en önemli sebeplerinden bir tanesidir. Kuru ciltlere oranla gözenek genişlikleri daha büyük olan yağlı ciltler, cilt gözeneklerini aşırı yağ ve kir birikiminden arındırmak zorundadır. Tıkanan gözenekler temizlenmezse, aşırı yağ ve kir birikmesinden dolayı sivilceleri oluşturan bakterilerin üremesi çoğalma gösterecektir. Yağlı ciltleri aşırı yağ üretiminden kaynaklı yağ birikimi ve kirden arındırmak için temizleme jelleri, gözenek sıkılaştırıcı ürünler, tonik, bakım ürünleri, ölü deri temizleme ürünleri, hafif nemlendiriciler, yağsız güneş koruyucu gibi ürünler kullanmaya özen göstermek gerekmektedir. Unutulmaması gereken bir noktada yağlı cilt demek nemli cilt demek değildir. Bu yüzden cildi yağlandırmayacak şekilde cildi nemlendiren ürünler kullanılması ve cildin nem dengesinin korunması gerekmektedir.
Bioderma sebium foaming gel ; yağlı, aşırı yağlı ve karma ciltlerin temizliği ve bakımı için özel olarak geliştirilmiş bir cilt bakım ve temizlik ürünüdür. Yağlı, aşırı yağlı ve karma ciltler, normal ve kuru cilt tiplerine göre daha büyük gözeneklere sahiptir. Büyük gözeneklerin aşırı yağlanmaya bağlı olarak tıkanması ve kir biriktirmesi daha çabuk olmaktadır. Aşırı yağlanmaya ve kire bağlı tıkanan gözeneklere, sivilce, akne, siyah nokta gibi sıklıkla yağlı ve karma ciltlerde karşılaşılan sorunlar için formüle edilmiş bir bakım ürünüdür.



Bioderme Sebium Foamin Gel – Temizleme Jeli Özellikleri:

  • Yağlı, aşırı yağlı ve karma ciltlerde gelişen aşırı yağlanmaya karşı önleyici etki sunmaktadır.
  • Cilt gözeneklerini tıkayan kir ve yağı derinlemesine temizleyerek, sivilce, akne, siyah nokta gibi cilt sorunlarının oluşumlarını azaltmakta ve önlemektedir.
  • Aşırı yağlanmaya bağlı olarak ciltte meydana gelen parlamalara karşı engelleyici bir rol üstlenmekte ve aşırı yağlanmanın da engellenmesine yardımcı olmaktadır.
  • Gözeneklerin tıkanmasını önlerken, genişlemelerinin önüne geçmek sıkılaşmasında yardımcı rol oynamaktadır.
  • Ciltte oluşan aşırı parlamalara karşı matlaştırıcı özelliğe sahiptir.
  • Cildin mevcut aşırı yağ depolarının giderilmesine destek olurken sebum fazlasını da dengelemektedir.
  • Makyajlı ve makyajsız ciltleri nazikçe temizlerken, yağ ve kirden arındırmaktadır.
  • Hypo – alerjenik ve cilt dostu bir içeriğe sahiptir.
  • Komedojenik değildir.
  • Sabun, paraben ve renklendiri içermez.
  • Parfümlü bir içeriğe sahiptir.
Bioderme Sebium Foaming gel temizleme jeli dermokozmetik bir üründür ve kullanımı şu şekildedir; nemli ya da hafif ıslak cilt için yeterli miktarda ürünü elinize alarak köpürtünüz ve cildinize uygulayınız. Birkaç dakika hafif masaj hareketleriyle köpürttükten sonra bol su ile durulayınız. Günde bir ya da iki kez kullanıma uygundur. Sadece yüz temizliği için değil vücut temizliği içinde uygundur. Ürün iki şekilde bulunmaktadır. Tüp 200 ml. Ve pompalı şişe 500 ml. şeklindedir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.