Uygun Fiyatlı Yurtdışı Alışveriş Sitesi: Shein (Sheinside)

Bir diğer keşfettiğim online alışveriş sitesi olan Shein'dan biraz bahsetmek istiyorum. Uygun fiyatlı, farklı ve birçok ürün grubuna siteden ulaşabiliyorsunuz. Site işleyişi Romwe.com ile aynı. Sitede aynı şekilde türkçe dil desteği yok. Ben internek seçeneklerinden Türkçe diline çevirerek kullanıyorum ve sitede daha kolay geziniyorum. Siteye üye olduğumuzda ilk alışverişinizi %40 indirim ile yapabiliyorsunuz. İnternette Shein indirim kodu diye aratıp bulduğunuz kodları siteye girdiğinizde ise alışverişiniz daha da uyguna gelmiş oluyor.


Shein.com'un herhangi bir güvenlik sorunu yok. Siparişiniz 20 gün içersinde elinize ulaşıyor. Türkiye için 30$ ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo mevcut. Ancak daha az limitlerde 14.99$ kargo ücreti ödüyorsunuz. Daha kısa sürede siparişinize ulaşmak isterseniz 99$ ve üstü alışverişlerde ücretsiz, az limitlerde ise 24.90$ kargo ücreti ödüyorsunuz. Eğer ki ben kargo ücreti ödemem derseniz ücretsiz kargolu ürünlerden seçim yapabilirsiniz.


Site de ayrıca yukarıdaki resimde kırmızı ile belirttiğim, Ücretsiz deneme raporu adında bir bölüm mevcut. Her hafta 5 farklı ürünü toplamda 10 kişiye hediye etmek için facebook sayfalarında çekiliş düzenleniyor. Shein sayfasını Facebook'ta beğenerek ve kazanmak istediğiniz ürünü Facebook'ta paylaşarak katılabiliyorsunuz. Shein web sitesinden alışveriş yaptıkça puan kazanıyorsunuz ve bu puanları daha sonraki alışverişlerinizde kullanabiliyorsunuz.


Siteye üye olmak ise çok basit. Bunun için sadece yukarıda görmüş olduğunuz formu doldurmanız yeterli. Şu sıralar bu tip online alışveriş sitelerine takmış durumdayım. Daha çok keşif yaptıkça sizlerle buraadan paylaşacağım.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.