Hamilton Active Family Güneş Losyonu SPF50+

Güneşin zararlarını bertaraf etmeye yönelik güneş koruyucu bakım losyonudur. Cildin zararlardan dolayı yıpranmasını, tahriş olmasını önlemem adına besin ve nemlendirme etkisiyle cildin güneşe karşı korunmasını sağlar. Güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarından doğan lekelenme ve kırışıklığı azaltır, zararları bertaraf ederek kusursuz cilde kavuşturur. Kurumayı ve çatlamayıi yanma ve de kızarmayı önler. Dry-Touch Formula özelliği ile ciltte parlamaya ve yağlı hisse neden olmaz. Güneşe çıkmadan önce günlük olarak temiz haldeki kuru yüz ve boyun bölgelerine göz çevresi dışında parmaklarla masaj yapılarak uygulanır ve durulama olmaksızın gün içerisinde yinelenmelidir. Bütün cilt tipleri için uygundur. Özellikle yüz bölgesi için geliştirilmiş olmakla beraber el ve vücut için de kullanılabilir. Losyon yapısı ile ciltte beyazlık bırakmaz.


Cilde nem sağlayan ürün etkili koruma gerçekleştirir. Düzenli olarak kullanılan ürün cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı etkili şekilde korur. Yaz ve kış ayları için kullanılabilen ürün nemlendirici ve besleyici bakım gerçekleştirir. Canlı bir organizma olan cilt sürekli olarak bakıma ihtiyaç duymaktadır. Cildin korunması ve nem kazanması için etkili bakım gerçekleştirir. Ürünle güneşin zararlı olan ışınlarından korunmak mümkündür. Güneşin zararlı olan ışınları ciltte yaşlanmaya, lekelere ve hasarlara neden olur. Uzmanların da tavsiye ettiği ürün düzenli kullanımla cildi pürüzsüz ve canlı bir görünüme kavuşturur. Cildi hassas ve açık renkli kişilerin koruma bakımını en iyi şekilde gerçekleştirir. Güneş kaynaklı hasarlara karşı üstün koruma gerçekleştirir. Cilt hasarlarını giderir ve ciddi şekilde su toplamış, acılı ve ağrılı olan yanıkları giderici bakım gerçekleştirir. Yüksek koruma sağlayan ürünle üstün koruyucu bakım sağlanır.

Canlı ve enerjik bir cilt gelişimi sağlayan ürünle cilde bariyer oluşturulur ve koruyucu bakım en iyi şekilde sağlanır. Tüm cilt yüzeyine uygulanabilen ürün kulak ve boyun bölgesine de uygulanmaldır. Uygun miktarda ürünü güneşe çıkmadan 15 dakika önce cilt yüzeyine ve kulak, boyun bölgesine uygulamak gerekir. Yüz için günlük olarak uygulanması gereken ürün günde 2 kez 1 çay kaşığı losyon kullanımı önerilir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.