La Roche Posay Effaclar'da %10 İndirim


La Roche Posay Effaclar
Cildin bakım ve sağlık ihtiyaçlarını karşılamak üzere 30 yıldan daha fazla süredir üretim yapan La Roche, bugün dünya üzerinde ciddi sayıda kullanıcıya ürün sunmaktadır. Hassas ciltler de dâhil olmak üzere tüm cilt tiplerinde iyileştirici etkisi laboratuarlarda kanıtlanan ürünleri bulunmaktadır. Tüketicilerin yaşam kalitesini artıracak özel formüller sunmak markanın temel felsefesidir.

La Roche Posay Effaclar Serisi
Cildin çevre şartlarına karşı hassasiyetini en aza indirmeyi amaçlayan La Roche Posay Effaclar Serisi zaman içinde yağlanan, zarar gören hassas ciltler için birebir özellikte. Seride yağlı ciltlerde yoğun olarak görülen sebum salgısının azaltılması ve yeniden çoğalmasını önlenmek hedeflenir. Bu anlamda cildin yeniden sağlıklı doğal yapısına ulaşmasına yardımcı olur.

La Roche Posay Effaclar Ürün Çeşitleri
  • Matt Sebum Düzenleyici Parlama Karşıtı Nemlendirici: Yağdan dolayı parlayan ciltler için formüle edilmiştir. İçeriği sayesinde cildin aşırı yağdan arınmasını sağlar ve mat görünüme yardımcı olur.
  • La Roche Posay Effaclar Yağlı & Akneye Eğilimli Ciltler İçin Sıkılaştırıcı - Mikro Soyucu Tonik: İçerisinde yer alan LHA özü sayesinde cildin yaşlanmasını geciktirici etki yaratır, sarmaları toparlar. Ayrıca yağlı ciltlerde akne oluşumunu durduran etkiye sahiptir. Gözeneklerin hücresel düzeyde temizlenmesini sağlar.
  • H Kurutucu & Dermatolojik Tedavi Altındaki Ciltler İçin Yatıştırıcı ve Nemlendirici Bakım Kremi: Yağlanmaya karşı yapılan kurutucu tedavilerin etkisini azaltmak amacıyla yoğun nemlendirici aktif bileşenler içerir. Ceramide 5 içeriği ile cilt bariyerlerinin güçlenmesini sağlar ve direnç artırıcı etki gösterir.
  • Duo Siyah Nokta ve Akne Sorunlarında Yardımcı Bakım Kremi: Sivilceleri ve siyah noktaları yok etmekle kalmaz, sonrasında kalan izlerin geçmesinde de etkilidir.
  • A.I Ani ve Lokal Olarak Beliren Sivilcelere Karşı Düzeltici Bakım Kremi: Yağlı ciltlere özel tasarlanan formülü sayesinde cildin sivilce eğilimini azaltır. Fazla yağı ciltten atarken aşırı kurumaya da neden olmaz.
  • K Yağlı Ciltler İçin Siyah Nokta Ve Akne Karşıtı Yenileyici Bakım Kremi: Formülünde cildi her açıdan destekleyen aktif bileşenler vardır. Bu açıdan siyah nokta ve akne oluşumunu profesyonel şekilde engeller. Yağ dengesini sağlarken kuruluk ve tahrişe neden olmaz.
  • H Yatıştırıcı & Temizleyici - Dermatolojik Tedavi Altındaki Ciltler İçin Köpük: Akne karşıtı tedavilerin olumsuz etkilerini ortadan yok eder. İçerisindeki termal suyu sayesinde cildin yatışmasını sağlar. Aktif bileşenleri sebum düzenleyicidir.
Neden La Roche Posay
Cildin dayanıklılığını artıran kozmetik ürünleriyle dikkat çeken La Roche Posay, yaş, cinsiyet fark etmeden akne, rosacea, atopi, egzama ve günlük cilt ihtiyaçlarını karşılamak üzere faaliyet gösteren bir markadır. La Roche Posay tüm cilt tipleri için özel cilt bakım çözümü sunar. Avrupa’nın sayılı kliniklerinde son teknolojik ve bilimsel gelişmelere paralel şekilde üretim yapılmaktadır. Ayrıca marka ürünleri, termal suyu ile cilde faydalı selenyum sayesinde yatıştırıcı etkiye sahiptir.


La Roche Posay Effeclar serisi ve markanın diğer tüm ürünlerini Portakalrengi.com adresinden inceleyebilir ve güvenle sipariş verebilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Telif Hakları © 2012 Seda Baybek'e aittir.